Иконостас

Иконостас Пропонуємо свої послуги з виготовлення іконостасів будь-якої складності. У нас Ви можете замовити іконостас чудової якості за доступними цінами.
260 000 гр.
Купить

Виготовлення різьбленого іконостасу

              Іконостас, православний іконостас - це найбільш важливий елемент оздоблення храму, тому проектування і виготовлення іконостасу - дуже відповідальний і важкий процес, заснований на фундаментальних знаннях церковних канонів.

 

              Майстерня «Pivtorak &» вже більше 12 років проектує і створює різьблені іконостаси з дерева на замовлення. У виробництві наші майстри застосовують сучасне деревообробне обладнання, технології об'ємної рельєфного різьблення. Нами були реалізовані проекти іконостасів для безлічі храмів, розташованих на всій території України, та за її межами.

            Колектив професійних майстрів працює над складними різьбленими виробами з дерева: іконостаси, оздобленням престолу, аналої, різьблені кіоти і жертовники. Також ми працюємо з золоченням сухозлітним золотом і його замінниками, написанням ікон.

           Замовити різьблений дерев'яний іконостас, дізнатися вартість його виготовлення ви можете, відправивши заявку електронною поштою r.pivtorak@i.ua, або зв'язавшись з нами по телефону.

Смотрите также:

×
Pivtorak & Company